Nabolaget Bygmarken, 6000 Kolding

Velkommen til Bygmarken! Bygmarken er et roligt parcelhuskvarter, bestående af 60 ejendomme 7 km. fra Kolding centrum og tæt ved indkøbsmuligheder, skole, sportfaciliteter, daginstitutioner og bybus. Færdiggørelsen af kvarteret e ... Læs mere

Velkommen til Bygmarken!

Bygmarken er et roligt parcelhuskvarter, bestående af 60 ejendomme 7 km. fra Kolding centrum og tæt ved indkøbsmuligheder, skole, sportfaciliteter, daginstitutioner og bybus.

Færdiggørelsen af kvarteret er sket i tre etaper, hvor den sidste etape blev færdiggjort i 1998. Det er et boligområde hvor der ikke er den store udskiftning, hvilket kunne tyde på at det er et rart sted at bo.

Vedligeholdelse af områdets veje og grønne områder, varetages via grundejerforeningens bestyrelse, og ved arbejdsaftener to gange om året. Til rådighed for foreningens medlemmer er der pt. 3 trailere; to store og en lille, en buskrydder og en hækklipper, som er til fri afbenyttelse.

Vi er rigtig glade for at bo her, og henstiller blot til at du overholder vores hastighedsbegrænsning, når du kommer herud for at se hvor dejligt området er.

Bor du på Bygmarken, så klik på knappen "Bliv medlem af dette nabolag" til højre på siden, og opret en profil. Så får du adgang til, at kommunikere med de øvrige beboere, se opslagstavlen og kalenderen, samt booke grundejerforeningens materiel (trailere, hækklipper og buskrydder) og meget andet.