Organiser forenings- og bestyrrelsesarbejde

Dokumenthåndtering, beskedsystem, medlemsoversigt m.m.

Fordele ved Nabo.dk

Forenings- og bestyrelsesarbejdet

Som bruger af Nabo tilbydes du din egen værktøjskasse med nyttefulde funktioner, som letter forenings- og bestyrelsesarbejdet.

Samle alle oplysninger

Du kan samle alle oplysninger og dokumenter, som tilhører din forening. Alt opbevares sikkert i vores system.

Enkel kommunikation

Kommunikerer internt og til medlemmer på en enkel og overskuelig måde via vores SMS- og beskedsystem.

Forening og bestyrelse

NaboVærn er med til, at skabe tryghed i dit nabolag og vise tyven, at i holder øje med hinanden. Et velorganiseret nabolag styrker kampen i mod indbrud og gør det væsenligt svære at være tyv. Udover at bruge NaboVærn til at skræmme tyven, så giver et velorganiseret lokalsamfund på nabo.dk en række andre fordele. Herunder at lære naboerne at kende, deles om de fælles faciliteter eller benytte nabolagets kalender, hvor man fx kan invitere til gadefest eller generalforsamling.

Opret Forening

Funktioner

MedlemsoversigtHer kan du skabe en samlet og overskuelig oversigt over foreningens medlemmer.

NyhederDu kan slå nyheder og invitationer op på foreningens profil, så du er sikker på, de bliver set.

ArrangmenetskalenderForeningens medlemmer kan informeres om og inviteres til arrangementer via kalenderen.

naboBookingHer kan medlemmerne nemt og overskueligt at reservere foreningens fællesfaciliteter som f.eks. vaskemaskinen, fælleslokalet, plæneklipperen etc..

DokumentarkivAlle foreningens dokumenter kan samles online på ét sted, og der vil altid være en backup af dem.

“Nabo.dk har helt sikkert gjort det nemmere at kommunikere i foreningen

Bestyrelsesformand i Degnevænget, Peter Ubbe, så et behov for bedre kommunikation blandt foreningens medlemmer. Derfor opfordrede han foreningen til at bruge Nabo.dk.

”Nabo.dk har helt sikkert gjort det nemmere at kommunikere i foreningen. I bestyrelsen anvender vi Nabo.dk til at lægge nyheder og beskeder ud, og til at informere om arrangementer. Om vinteren har vi fx lagt informationer ud om snerydning, og vores revisor informerer om kontingentopkrævning derinde. Vi skal snart holde sommerfest i foreningen, og festudvalget har informeret om arrangementet og inviteret foreningens medlemmer via Nabo.dk.”, fortæller Peter Ubbe.

Peter Ubbe mener, at mange bestyrelser og foreninger kunne drage fordel af og styrke naboskabet ved at bruge Nabo.dk.

”Med mange medlemmer i foreningen er det rart at bestyrelsen kan slippe for at skulle omdele breve i postkasserne og sende separate mails til dem alle. Men det er også en fordel for fællesskabet på vejen, at alle medlemmer har let adgang til at kommunikere med hinanden.”

Nabo er den nemmeste måde at forbinde med dit fællesskab

Flere oplysninger om foreninger

Opret eller Log på din forening

Hos Nabo.dk ønsker vi at gøre det nemt for alle boligejere, derfor har vi oprettet nabolag online på Nabo.dk. Det giver dig adgang til dit nabolag samt alle dine naboer. Du kan sende beskeder internt samt meget andet med vores system til forening.

Som bruger på Nabo.dk, kan du loge på dit nabolag, hvor du kan finde dine naboer for sammen at opnå en bedre kommunikation. Opret din bruger i dag eller se filmen nedenfor, for mere information. Hvis du har brug for hjælp til at oprette dit nabolag eller ønsker du hjælp til at finde dine naboer på nabo.dk, er du altid meget velkommen til at kontakte vores support som sidder klar til at hjælpe dig på vej til et bedre naboskab.

Find eller opret ejerforening

Er du privat ejer eller lejer og søger nye kontakter eller ønsker at danne en forening, hvor du kan kommunikere med dine naboer, så kan du oprette dig som bruger hos os, og skabe din egen ejerforening. Vi giver dig alle de redskaber du skal bruge, for at danne at godt netværk i dit nærområde og skabe nye bekendtskaber igennem en ejerforening.

En ejerforening er ikke en forening i den forstand, som en idrætsforening, men mere en måde at kunne danne et fællesskab med andre ejer i samme område. Hvis du beslutter dig for at danne en ejerforening, vil du i fælleskab med andre ejer være fælles om at administrere den fælles ejendom. Som oftest bliver du automatisk medlem af en ejerforening, når du flytter i en fælles bolig, men står du i den situation, at du som ejer ikke oplever, at der eksistere en ejerforening i dit nærområde, kan du oprette dig hos os og lave din egen ejerforening.

Vær med til at tage fælles beslutninger

Når du opretter en ejerforening, kan du være med til at skabe enighed om nye tiltag din forening sammen med de andre beboere. Det er nemlig i en ejerforening, hvor der opstår fælles beslutninger vedrørende ejendommen og de aktiviteter der nu skulle forekomme. Med din ejerforening er det muligt at lave generalforsamlinger, hvor du samler andre ejer i samme forening og diskutere i fællesskab om, hvilke love og ændringer der skal ske i din ejerforening.

Ændre vedtægter i ejerforeningen

I din ejerforening kan I lave nye forslag til ændringer der skal laves, som kan fremsættes til et forslag til generalforsamlingen og der kan herefter tages stilling til, om der skal ske ændringer. Med en ejerforening er det altså muligt at diskutere din forenings vækst, ændringer og muligheder. Så søger du et fællesskab med dine naboer, vil det være en god lejlighed til dette, ved at oprette dig som bruger hos os.

Vi har oprette et system, som gør det nemt for dig som ejer at skabe din egen ejerforening. Dette har vi netop gjort, fordi vi synes, at du fortjener det bedste naboskab med dine naboer i dit område.

Skulle du have nogen spørgsmål vedrørende oprettelsen, som bruger på vores hjemmeside, skal du endelig kontakte os. Så vil vi med glæde hjælpe dig, med at oprette din egen ejerforening.

Opret eller find Andelsforening

Bor du en en andelsbolig og søger et fællesskab med dine naboer i de omkringliggende andelsboliger, så kan du oprette dig som bruger på vores hjemmeside og lave din egen forening. Vi ønsker at skabe et netværk for naboer, så de nemt kan kommunikere. Hvis du bor i en andelsforening og opretter dig som bruger, gør vi det nemt for dig, at kommunikere på tværs af dine naboer, uden du behøver at gå over at banke på døren eller sende et brev.

Skab et godt fællesskab

Med en forening i en andelsforening kan du være med til, at skabe et nyt fællesskab blandt dine naboer, hvor I kan være fælles om et fællesareal og lave arrangementer med de andre andre i din andelsforening. Vi ønsker kun det bedste for dig og dine naboer i andelsforeningen, så bor du i en andelsbolig, vil vi opfordre dig til, at oprette en adelsforening og skabe nogle nye bekendtskaber. Du kan blandt andet lave fællesaktiviteter, som kan være med til at ryste dig og de andre sammen i foreningen - på trods af jeres forskellige interesser, alder, holdninger og nationalitet.

Vi hjælper dig med et godt naboskab

Med en andelsforening, kan du dele erfaringer og danne en god grobund for et godt naboskab, med de andre, som også bor i en andelsbolig. Hver andelsforening kan lave deres egne vedtægter og medlemmerne kan afholde årlige møder i deres forening, hvor de vælger en bestyrelse, der tager sig ansvaret for at forvalte samarbejdet under det kommende år. Bestyrelsen indstiller årligt gebyr, sikrer passende administrative procedurer, holder ejendommene i god stand, og kan igangsætte store renoveringsprojekter når det er nødvendigt. Bestyrelsen er også involveret, når enkelte medlemmer ønsker at iværksætte store renoveringsprojekter, eller når enkelte medlemmer ønsker at udleje lejligheden til et ikke-medlem. Med en bestyrelse kan du sikre din andelsforening et godt fællesskab, som sikre dig, at du altid vil kunne have det godt med dine naboer i din andelsforening.

Kom nemt og hurtigt igang

Du kan oprette dig som bruger idag og allerede starte din andelsforening med det samme. Kom hurtigt og nemt igang med din forening. Hvis du bor i en andelsbolig, støtter vi altid op omkring et godt fællesskab blandt dine naboer.

Skulle du have nogen spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Få en god grundejerforening

Er du grundejer, men mangler et fællesskab med dine naboer, vil vi gerne støtte op om dette. Hos os kan du oprette dig som bruger og danne din egen grundejerforening. Du kan være den første til at tage skridtet, til en ny start på en fælles forening, hvor i kan stifte en generalforsamling og ud fra denne danne nogle fælles værdier for jeres grundejerforening.
Når du laver en grundejerforening, kan du være med til at bestemme nogle retningslinjer for de der er grundejer og er med i grundejerforeningen. Med sådan en generalforsamling, kan I træffe beslutninger for alles vedkomne og hvis nye grundejer melder sig ind i jere forening, skal de indrette sig efter disse retningslinjer.

Få bedre naboer - og et bedre naboskab

Mangler du en hækkeklipper, har du ikke flere æg til dine pandekager eller står du lige og mangler en skuretrækker til din nye kommode, så er det netop derfor du skal oprette dig som bruger hos os, og skabe dit eget nabonetværk. Med en grundejerforening kan du nemlig lavet et fællesskab med dine kollegaer og danne nye venskaber på kryds og tværs.

Kommunikeer mere med dine naboer

Kommunikation foregår idag ofte over internettet og per mail. Derfor gør vi det muligt for dig, at rykke dit naboskab på internettet og danne et social fællesskab her. Med nabo.dk gør vi det nemt for dig, at komme i kontakt med din nabo og lave en grundejerforening. Ikke kun så du kan låne græsslåmaskinen, men måske også, så I kan give hinanden en hjælpende hånd i haven eller se efter huset, hvis du er bortrejst på ferie.

Opret dig som bruger på Nabo.dk

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, at få nye venner og bekendskaber. Derfor vil vi gerne være med til, at støtte op om dit naboskab. Du kan derfor nemt ved at tilmelde dig vores side, oprette dig som bruger, og starte din grundejerforening idag. Det er nemt og hurtigt at få nye venner på vores hjemmeside.