Hvad er naboVarsling?

Har du installeret en alarm i dit hjem, og tilmelder du dig naboVarsling tilbyder vi, at dine nærmeste naboer automatisk modtager en sms, hvis din alarm aktiveres.

Herved har dine naboer mulighed for at observere og notere personer, biler etc., samt tilkalde politiet, om nødvendigt. I denne sammenhæng anbefaler vi naturligvis, at man ikke aktivt forsøger at konfrontere evt. tyve.

For du kan bruge naboVarsling, kræver det, at du har oprettet en profil på nabo.dk

Vi er også klar til at hjælpe dig på tlf. 7199 0123 alle hverdage mellem kl. 9-16

Krav til dit alarmsystem

SMS Service

Din alarm eller din kontrolcentral skal kunne sende en SMS til vores sms-center.

Alarmbeskeder

Det er kun alarmbeskeder, der må sendes videre - ikke statusbeskeder m.m.

Forsinkelse

Alarmen skal kunne håndtere en forsinkelse på 30 sek., efter alarmen aktiveres før sms sendes.

Sådan fungerer det

Du opretter dig til naboVarsling ved at følge oprettelsesprocessen, som du finder under menupunktet naboVarsling på din nabo.dk-profil. Her opretter du en SMS-modtager liste med mobiltelefonnumrene på de af dine naboer, du ønsker der skal modtage en sms, hvis din alarm går. For du kan tilføje dine naboer til listen, kræver det, at de er tilmeldt dit nabolag på nabo.dk. Hvis de ikke er det, kan du tippe dem til at deltage vha. ”Tip en nabo”-funktionen, som du også finder som et punkt i menuen på din nabo.dk-profil.

Ved alarm vil du modtage alle statusbeskeder og alarmbeskeder på din egen mobiltelefon, og efter 30 sek. alarm vil denne blive distribueret til dine naboVarsling-modtagere.

Skulle din alarm eller din kontrolcentral fejlagtigt sende dine naboer en naboVarsling i forbindelse med en fejlalarm, kan du sende dine naboer en naboSMS. Det kan du gøre fra din egen mobiltelefon blot ved at besvare den fremsendte alarmbesked. Dette kan naturligvis også ske fra kontrolcentralen.

Kom i gang med Nabo og skab et tryggere hjem og nabolag

Advar tyven! Gør tyven opmærksom på, at i holder øje med hinanden


Skab en præventiv virkning og formindsk risikoen for indbrud. Sæt klistermærkerne på postkassen, vinduer og døre.

Bestil klistermærker